RÓLUNK – DAEWOO ELECTRONICS

A Daewoo Electronics, mint a világ egyik vezető fogyasztói elektronikaicikk-gyártója, immár 30 éve állít elő és forgalmaz hűtőgépeket, mosógépeket, mikrohullámú sütőket, porszívókat, légkondicionálókat és egyéb háztartási készülékeket.

A Daewoo Electronics a helyi követelményeknek való megfeleléshez fokozatosan elősegíti a független, regionális kezelőrendszerek fejlesztését. Méltányos árakra és kiváló minőségű termékekre alapozva piacvezetővé nőtte ki magát Chilében (amerikai típusú hűtőgép), Venezuelában (mikrohullámú sütő), Algériában (elöltöltős mosógép) és Spanyolországban (mikrohullámú sütő).

A Daewoo Electronics kutatási és fejlesztési beruházásainak és erős globális hálózatának segítségével fenntartható innovatív technológiákat és egyedi termékeket hasznosító, felhasználóbarát megoldásokat kínál. A vállalat minden tőle telhetőt megtesz, hogy saját, jövőközpontú technológiáinak felhasználásával kényelmes és nyugalmas életet biztosítson ügyfelei számára.

 

A DAEWOO ELECTRONICS MAGYARORSZÁGON

A koreai Daewoo Electronics gyártó 1995 óta van jelen a magyar piacon.

A Daewoo Electronics kizárólagos forgalmazója Magyarországon az Electro Solution Hungary Kft., Lengyelországban az Eurosas Sp. z o.o.

Az e piacokon való többéves tevékenységüknek hála a magyar és lengyel csapatoknak megfelelő tapasztalatuk van ahhoz, hogy fenntartható növekedést érjenek el és elnyerjék az ügyfelek Daewoo Electronics termékekbe vetett bizalmát.

EURÓPA

CIS (FÜGGETLEN ÁLLAMOK)

ÁZSIA

KÖZEL-KELET ÉS AFRIKA

AMERIKA